310311

Nu har jag äntligen lust att skriva några rader, gårdagen var tvungen att spenderas med plugg eftersom att vi hade engelska läxa till idag men det visade sig att våran lärare var sjuk. Kom hem från gymmet för ett tag sen, träffade Sofia på bussen och Steffi i omklädningsrummet. Ikväll tänker jag inte plugga någonting och inte resten av denna vecka heller, men efter helgen måste jag tyvärr börja plugga till SO-provet.

290311

Kom hem för ett litet tag sen, det har snöat idag men det smälte så fort det kom ner till marken. Har haft en ganska bra dag i skolan idag, hade lite ångest under förmiddagen eftersom att vi skulle få tillbaka våra matte-prov efter lunchen. Dock gick det bättre än väntat, lyckades få MVG- vilket aldrig har hänt förut! Fick även VG på uppsatsen i engelska och jag hatar verkligen att skriva på engelska på grund av att min grammatik inte blir den bästa när jag är stressad.
Snart kommer nog mamma hem och sen ska vi åka till Friskis och Svettis för dans och kanske lite gym! Nu ska jag försöka skriva lite på min ordlista till engelskan på torsdag!

280311

Det är Scrubs, jag kollar på det och dricker O'boy. Skolan idag var lugn och gick ganska fort. Gick runt och kollade på alls parafraser vi har gjort de senaste veckorna, det var faktiskt ganska trevligt fast satt mest och pratade med Felicia och Steffi. Jag och Felicia lyckades även räkna klart det kapitlet i matte som vi började på idag, blev ganska glad över det eftersom att det inte direkt är det roligaste vi håller på med just nu. Uttryck och funktioner.
Nu måste jag faktiskt läsa lite bloggar, sen ska jag kanske fick större krukor till mina kaktusar så de har lite mer plats att växa på!

270311

Nu har jag äntligen lite lust att skriva. Har varit och gymmat idag med min älskade mor, har åkt omkring till lite olika affärer och bara tagit det lugnt. Har inte haft en så bra dag, men nu är äntligen allt bra. Mamma har klippt mitt hår idag också, så nu är äntligen all gammal färg borta.
Nu har jag precis duschat, pappa har fixat nya batterier till min klocka och mamma har fixat pengar till min mobil så nu är allt frid och fröjd!

LdB.

Tänkte tips om denna hudkräm! Den är perfekt nu när det är viktigt att man smörjer inte sig eftersom att man oftast blir lite torrare under vintern, sen så är den ju även ekologisk och det är ju ett stort plus. Det som absolut är det skönaste med den är att den inte blir sådär jobbigt kladdig som hudkräm kan vara och den luktar inte så starkt. Tycker verkligen att alla med torr hud ska prova den!

260311

Såhär mysig blev min säng idag efter att jag städat klart mitt rum, känns så mycket fräschare nu. Sitter och äter jordgubbar som är doppade i yoghurt. Nu ska jag sätta mig ute hos mamma och pappa för att kolla lite på TV och vänta på att Johan vaknar.

Oj..

Jag hade visst lite mer kläder än vad jag trodde, men man kan nog aldrig få för mycket kläder!

Naturgodis in my ♥.

Städar för fullt inne på mitt rum med musik på högsta volym och smaskar på lite naturgodis. 

No studying today.

God morgon, kunde äntligen sova lite längre idag även om jag vaknade runt 6 så lyckades jag somna om. Idag ska jag försöka städa ur mitt rum, känns väldigt ofräscht att jag inte städat på ett ganska långt tag.
Snart kommer nog mamma och bror hem med nybakade frallor och senare idag ska jag ta och baka rågbröd, hur gott som helst! Känns som att det här kommer att bli en väldigt skön helg utan plugg.

250311

Kollar på The Simpsons, lyssnar på musik och dricker hallosoda. Är grymt trött efter gymmet och jag tänker spendera resten av kvällen med min underbara familj och äta våfflor, hur gott är inte det? Idag har jag haft en perfekt fredag, skrev klart SO:n, läste lite och satt och lyssnade på gammal musik med Felicia på NO:n.
Det haglade idag också, som tur är så varade det endast i några minuter och sen kom solen fram. Nu är snart hallonsodan slut så måste springa och fylla på!

Parrots.

Äter lite naturgodis efter 2 timmar på gymmet, härligt! Om ett litet tag ska jag hoppa ner i duschen och sen blir det middag med mamma och pappa, tänker inte plugga någonting idag har ju ändå lite mer än 1 timmes elevensval imorgon.

Vår!

Åh, kolla vad lite snö det är kvar! Äntligen börjar våren komma, är ganska trött på all denna snö nu. Tänk bara vad underbart att kunna gå till bussen utan att behöva ha jacka på sig och slippa ha på sig jobbiga varma kläder. Happy happy happy!

Nu har jag i alla fall klätt på mig och sitter i soffan. Börjar inte förens om 2 timmar, men jag vaknade tjugo i 6 och kunde inte somna om vilket var lite surt. Idag så ska vi kolla på film i 2 timmar, sen har jag språk och efter lunch ska vi göra sista delen för nationella i NO! Önska mig lycka till!

230311

(Hej, jag har världens tråkigaste rubriker.)
Om ett litet tag kan jag äntligen mumsa lite på min kladdkaka med hallon som jag precis gjort. Jag förtjänar faktiskt det efter att ha spelat volleyboll i 90 minuter, det var så sjukt skönt att få röra på sig lite! Imorgon bär det av till gymmet direkt efter skolan (Jag har tänkt på en sak föresten, stavas det gymmet eller gymet? Om någon vet, snälla hjälp mig!).
Nu ska jag ta fram hemprovet och skriva lite egna tankar och teorier, det är det ända som är kvar!

Wonderful day.

God morgon! Sitter med en stor kopp O'boy och kollar på TV, börjar inte förens kvart i 9 idag så behöver inte stressa. Har helt underbara lektioner idag! Musik, SO, syslöjd, svenska/engelska och idrott! Åh vad jag älskar onsdagar! Idag efter skolan blir det plugg, hinner inte göra någonting annat eftersom att vi slutar så sent.

The Simpsons & Family guy.

Har fixat mig en stor, fet skål med hallon, så gott! Kvällen kommer att spenderas i sängen med två underbara serier. Ha en underbar kväll!

220311

Har precis tagit mig en varm dusch, det behövdes verkligen! Hade ju ett underbart prov i rymdgeometri efter lunch, det gick nog bra. G och VG-frågorna var ganska lätta, men MVG.. Det ska vi inte ens prata om. Kvällen kommer inte att bestå av plugg idag, ska bara ta det lugnt och mysa. Imorgon dock, då jäklar ska jag försöka skriva klart hemprovet!

Believe in me, when I'm gone.

Så grymt fin låt och grymt fin video! ♥

210311

Har precis fått i mig lite lunch och försöker lära mig alla formler som är med i det senaste kapitlet i matten, är inte helt säker om vi måste kunna dem men det är lika bra att lära sig! Var i Forum tidigare idag, kollade om MQ hade fått in någonting snyggt. Det hade dem inte.
Men men, nu ska jag försöka plugga lite, kolla på Supernatural eller The Hills och runt 4 har jag tid på vårdcentralen.

Short.

Hittade ett par perfekta shorts på BikBok, sitter så himla bra! Gud vad jag längtar till sommaren nu.

So addicted.

Happiness.

Lyssnar på musik, kollar på TV och är allmänt glad. Känner att det inte finns något att oroa sig för just nu. Känner mig säker på matten, har kommit långt på hemprovet, är klar med nationella i NO och om mindre än en månad får jag träffa min älskling igen! ♥ Sen så har jag ju studiedag imorgon också, det kommer att bli så grymt skönt!
Såhär glad är jag typ just nu! (Kolla hur jäkla svullen min ena kind är, känner mig som en hamster.)

200311

Har precis kommit hem från en runda övningskörning, det blev ju inget igår eftersom att vi var tvungna att ringa till Nacka närakut så vi hade aldrig tid. Det gick grymt bra och körde i drygt en timme, om ett litet tag ska jag, mamma och pappa ut och promenera och sen kommer min dag till mesta dels bestå av plugg!

Lovelovelove.

Älskar mina nya Converse, mitt femte par. Är kär i mina jeans också, så grymt snygga på! Jag dör! Kommer att passa perfekt till våren och sommaren som snart är här. Lyckades faktiskt få skorna lite billigare. Mamma har ett Stadiumkort och om man använde det fick man 10% rabatt på det man köpte! Bara ett litet tips till alla som har kort på Stadium.

Rasberry.

Har fixat varma hallon och puffat ris med yoghurt, nu blir det Supernatural!

All star.

Lyssnar på musik, kom hem från Forum för ett litet tag sen. Fick med mig precis allt jag ville ha hem, vita Converse och jeansen från H&M! Var på närakuten också, kanske måste åka till doktorn igen på måndag om svullnaden inte har gott ner. På måndag blir det kanske Forum igen, ska kolla efter ett par snygga shorts.

13:00.

Är så rastlös. Har typ hos läkaren 1 idag och jag ser ut som en hamster, usch. Har inte gjort så mycket idag, vaknade 6 och har bara suttit och gjort ingenting. Vill ha någonting att göra, ska dock och handla sen också.

We should be facing the truth.

Fick den här skylten av pappa idag, vad tror ni att det betyder? Jo, lilla jag ska ut och köra på en väg imorgon! Taggad till tusen. Måste kanske även besöka en läkare imorgon, jag vill inte. Det här blir det sista inlägget för dagen, ska kolla på Supernatural och sen sova.

3 wonderful songs.

Example - Kickstarts(bar9 remix)


Blood on the dancefloor - Scream for my icecream


Blood on the dancefloor - Candyland

2 A-4.

Ångest. Håller på med hemprovet, är snart klar med första frågan och har snart använt 1 A-4 av 2. Är så himla sur över att vi alltid får ett bestämt antal sidor att använda oss av i SO, hur ska man få plats med 5 frågor och svar på 2 sidor? Det här kommer att var så omöjligt. Bajs.

180311

Hemma från skolan, äntligen helg. Fick kompensation för att vi var tvungna att börja 45 minuter tidigare i onsdags så vi fick sluta 1 timme tidigare idag, alltså 11. Så nu sitter jag och kollar på Top model och ska snart sätta mig in i ekonomins och matematikens värld.

Snow, snow and more snow.

Nu har jag duschat och är grymt trött efter att ha spenderat nästintill 2 timmar på gymmet. Ikväll ska jag börja kolla på säsong 3 av Supernatural, helt underbart och inatt ska det tydligen komma mellan 1 och 1,5 decimeter snö så får se om det går några bussar. Nu ska jag ta mig ett glas hallonsoda och umgås med min underbara familj.

170311

Good morning. Har spenderat hela min morgon åt att försöka få plats med alla skolsaker plus träningssaker i min väska! Det gick ju sådär, men nu är det fixat. Idag blir det iväg till gymmet direkt efter skolan och sen blir det hem och plugga. Nu ska jag ta och fixa mig lite frukost, ha en bra dag!

Me want.

Har som tur är studiedag på måndag och då får jag även pengar, så jag åker nog till Forum och inskaffar mig detta! Eller i alla fall nya Converse, är grymt sugen på jeansen också. Vi får se hur det blir, jag har ändå grymt svårt att hitta jeans som passar.

Tänkte bara kolla om det gick att mobilblo...

Tänkte bara kolla om det gick att mobilblogga!

Rise against.

Eftersom att mitt favoritband släpper sitt nya album idag så tänkte jag slänga in en favoritlåt från varje album!
Help is on the way (Endgame, deras nya album)


Kotov symdrome (Appeal to reason)


But tonight we dance (This is noise)


The good left undone (The sufferer & the witness)


To them these streets belong (Siren song of the counter culture)


Broken english (Revolutions per minute)


Everchanging (The unraveling)

Soon it's done.

Har precis gjort klart första delen för NO:n, om en litet tag ska vi upp i våra klassrum och skriva en hypotes så nu sitter jag bara och lyssnar igenom Rise Against nya album Endgame!

Berry.

Håller på att äta frukost och har precis gjort mig en smoothie med melon, hallon, blåbär, björnbär och äpple! Den blev faktiskt sjukt god. Idag så det ju nationella i NO, är verkligen inte taggad. NO är inte mitt starkaste ämne.

I'm in love.

Det här fick jag alltså med mig från Sickla förra torsdagen, ett mörkgrönt nagellack och ett par underbart söta skor. Har letat efter precis den sortens sko hur länge som helst och lyckades hitta ett par på Sko punkten som jag fick för 49 riksdaler! Grymt nöjd är jag.

150311

Nu orkar jag inte plugga mer, i alla fall inte just nu. Fast ska läsa alla sammanfattningar i boken innan jag somnar tror jag. Resten av kvällen kommer att spenderas i min säng med en skål sorbet, älska. Om ett litet tag lär nog min pojke ringa upp så ska prata lite med honom också.
Jag var ju föresten i Sickla samma dag som jag åkte upp till Johan, tänkte visa vad jag fick med mig om ett litet tag!

Cookies are good for me.

Sitter i min ensamhet och dricker C-vitamin, har fixat fram 3 små söta kakor och snart sätter pluggandet igång. Imorgon är det ju som sagt nationella i NO, mitt favorit ämne, eller kanske inte. Men glad ska jag vara för det är ju inte så lång tid kvar i skolan nu!

School.

Guten Morgen! Just nu är det inte ett moln på himmeln och så är det lite soligt, så idag blir det nog ganska bra väder! Inatt har jag sovit som en stock, orkade aldrig plugga någonting så idag måste jag verkligen direkt hem efter skolan och plugga. Vill inte ha nationella imorgon, ångest. Idag har vi i alla fall en ganska skön dag i skolan har jag för mig. Snart ska jag ta och göra mig klar för skolan!

Car.

Nu har jag fått mig en varm och härlig dusch. Kom hem för snart en timme sen och har övningskört för första gången! Det gick oväntat bra, fick kärringstopp två gånger och mamma var tvungen att dra i handbromsen en gång då jag glömde bort hur man bromsade. Efter att ha kört ett tag så åkte vi till Herrgårn och åt middag, mysigt värre.
Har föresten fixat en ny header nu, är faktiskt grymt nöjd med den så den får stanna ett tag. Nu ska jag sätta mig och kolla på TV och sen blir det plugg om jag orkar.

140311

God morgon. Har precis vaknat och har satt mig i min säng, snart blir det ut i vardagsrummet för Vakna! Med the voice. Tågresan igår gick bra, kollade klart på säsong 2 av Supernatural och lite av Repo! Kändes faktiskt ganska skönt att få sova i sin egna säng igen.
Idag vet jag inte riktigt när jag börjar så måste ta och kolla upp det, har typ bara roliga lektioner och efter skolan blir det direkt hem för att plugga. Jag uppdaterar mer när jag kommer hem, ha en underbar måndag!

130311

Nu har vi äntligen vaknat, eller för 40-50 minuter sen. Sitter och lyssnar på Oasis medan Johan spelar Minecraft. Går kvällen spenderades med Johans kusin och hennes kille, vi satt och spelade kort, pratade, drack kaffe(eller de drack kaffe) och lyssnade på Melodifestivalen. Galet mysigt var det i alla fall. Idag ska vi inte göra så mycket, jag ska mest packa och duscha och vid 5 bär det av till Bräcke för att invänta mitt tåg. Usch, är inte särskilt taggad på 5 timmars tåg idag!

New design.

Sitter nu med en kopp O'boy och lyssnar på musik bredvid min pojke, mys. Har mixtrat lite med designen och börjar äntligen bli hyfsat nöjd, dock ska jag byta ut några av bilderna i headern när jag kommer hem till Stockholm igen.

Smoking kills.

110311

God morgon, nu är vi äntligen uppe efter att ha myst. Så nu sitter vi vid varsin dator och gör typ ingenting, jag måste verkligen plugga idag. Har prov på onsdag och torsdag och jag kan nästan ingenting. Ångest!
Sitter och hoppas på att det ska bli lika bra väder som igår då det var 7,5 grader och sol. Nej, nu ska jag sluta att kolla runt på bloggar och blogga. Måste ju ta tag i pluggandet idag.

I'll shut you down.

God morgon! Har varit uppe ett litet tag och sitter bredvid min älskling och dricker varm O'boy, hur gott så helst. Idag vet jag inte riktigt vad vi hittar på, ska försöka plugga lite och kanske övertala min älskling att vi ska gå ut och fota. Vi var ute och fotade igår kväll, men jag fick inga bra bilder och det snöade på dagen. Fast idag ser det ut att bli bättre väder. Ha en bra dag!

Tequila & Whiskey.

090311

Sitter i min älskling rum och försöker plugga, går ju inte så värst bra eftersom att typ ingenting samarbetar med mig så jag tänkte slänga in ett litet inlägg! Har ju inte uppdaterat på typ en vecka tror jag, men det blir bättre när jag kommer hem. Jag träffar ju inte Johan så ofta, så jag vill ju inte sitta och blogga när jag är här. Har varit ute och fotat lite nu när jag har varit här så slänger in några av bilderna någon dag!

Baby monkey.

Det här är ju bara för sött!

Study.

Håller på att packa ner lite saker till på torsdag, har gjort klart det sista kapitlet i matten och spelat in min reflektion till musiken. Orkade inte åka till gymmet idag, har en sån jäkla träningsverk så att jag knappt orkar stå upp, men ska dock dansa 6 idag så det är lugnt. Nu ska jag försöka plugga lite NO och packa lite mer!

010311

God morgon allihopa! Har precis ätit frukost och kollar på Vakna! Med the voice. Har en sjuk träningsverk efter igår, men om typ 2 timmar drar jag iväg till gymmet och vid 6 blir det dans med mamma. Måste verkligen börja packa idag också, åker ju på torsdag och jag har bara tagit upp en väska. Stress!
Test