YEAH!

Ungefär såhär cool är jag just nu när jag ligger och lyssnar på Revolverheld! Om cirka en timme kommer Felicia hit och så ska vi laga mat sen blir det brasa!

Valborg!

Åh vad underbart med Valborg! Ikväll blir det middag hos mig med Felicia och sen blir det att gå till brasan som jag egentligen inte behöver gå till eftersom att man oftast ser den från mitt hus, men mysigt att gå dit och träffa vänner! Så nu hoppar jag runt och är glad medan jag lyssnar på Enter Shikari!
Var på ICA Maxi med mamma imorse och fick med mig BUS! Måste verkligen bli lite brunare innan jag börjar gå runt ute i shorts, fick även Aloe vera kräm. Bästa krämen som finns! Måste bara få säga att Hawaiian Tropic har de bästa krämerna som finns! Har även sololja och solkräm där ifrån och älskar det verkligen!

Ligger under en filt i soffan och kollar p...

foto0052 (MMS)

Ligger under en filt i soffan och kollar på Pocahontas medan pappa grillar. Underbart!

Betsey Johnson.

Kärlek.

My passion for fashion.

Vad underbart det känns när man äntligen får brev hem som inte är från banken utan från gymnasium som ska ha modevisningar! Jag är så otroligt glad att jag sökte till Design Gymnasiet och att jag troligen kommer in är typ det bästa som finns! Så nästa lördag blir det troligen att åka till Medborgarplatsen för att få inspiration.

Sickness!

Äntligen har jag lite ork att sitta vid datorn. Har lyckats gå och blivit magsjuk, det är inte särskilt kul faktiskt. Hände någonting konstigt med mig i onsdags eftermiddag/kväll och sen dess har jag mått sjukt dåligt, men idag orkar jag faktiskt gå runt lite fast stannade hemma på grund av att det känns lite onödigt att åka dit när jag känner att jag kommer behöva åka hem idag igen.
Fast det känns lite segt att sitta inne och må dåligt när det är så jäklans fint väder! Hoppas bara att jag blir frisk till imorgon, då är det ju valborg och jag ska vara med Felicia!

Dead girl.

Nu är jag helt död i exakt hela kroppen, så nu har jag satt mig ner i soffan med lite dricka och kollar på TV. Min dödhet beror på att jag hade idrott sista lektionen som bestod av tennis och gymnastik. Död. Även om jag är lite smått död så är jag fortfarande glad! Efter språket idag kom min vän Anders med inget mindre än mina älskade nycklar!
Nu ska jag fixa någonting att äta och så måste jag verkligen försöka plugga till NO-provet på fredag!

Åh, jag blir så irriterad..

Allting idag har gott otroligt bra och såklart upptäcker jag när jag går på bussen att mina nycklar är borta. Åh vad jag är sur! Jäkla skit nycklar. Om jag har tur så har någon hittat dem och lämnat in dem. Men annars har min dag varit underbar, fick veta att vi slipper ett matte-prov som jag verkligen inte har velat ha, jag har haft muntliga nationella i engelska som min lärare tyckte gick bra!
Så jag är ändå lite glad ändå!

Vackra skapelse!

Detta är då klänningen jag fick utav min mamma igår, hittade den på New yorker för 319 kronor! Älskar tyget och mönstret, mamma ska bara korta av den lite sen är den redo att användas! Wonderful!

260411

Har roat mig denna morgon med att kolla på denna lilla filur som har kommit på nya sätt att springa i sin bur, han är ju bara lagom söt!
Sitter påklädd i sängen och ska ut i vardagsrummet för lite frukost snart. Idag blir det troligen en ganska rolig dag, tisdag = roliga lektioner! Sluter inte så sent heller så ska hem och plugga sen, kul.
God morgon!

250411

Idag har jag inte heller orkat suttit vid datorn, istället har jag legat på gräsmattan och schtekt i ett antal timmar. Nu har jag krupit ner i sängen och kollar på Two and a half men, kul program det! Var i Forum tidigare idag och fick med mig en otroligt vacker långklänning, precis en sån som jag har letat efter! Slänger in en bild på den imorgon när jag har lagt över bilder på datorn.
Imorgon så det skolan som gäller! Det var även tänkt att jag skulle hinna med lite gym också, men orkar verkligen inte och så har jag NO-prov på fredag! Ska ta tag i träningen på torsdag då jag faktiskt slutar i lagom tid.

240411

Har verkligen inte haft någon lust att sitta vid datorn idag, så har suttit ute och schtekt hela dagen. Nu har jag äntligen blivit lite brun och imorgon fortsätter schtekandet efter Forum! Nu har jag krupit ner under täcket och kollar på TV!
God natt!

Vitsippor.

230411

Dessa två sötnosar var med idag för att fira min brors födelsedag, underbart att det alltid är soligt och varmt när han fyller år! Har haft en alldeles, alldeles underbar dag med massa mat och goda kakor. Solat har jag gjort också, vart var det så har fått lite färg!
Nu har jag druckit lite te och ska snart krypa ner under täcket och kolla på film, god natt!

Grattis bror!

Jag är dötrött och ska ta och klä på mig nu. Vid 12 kommer släkten hit för att fira min underbara bror som fyller 20 idag!

Glad påsk!

Kolla vilken söt liten kyckling jag har ställt in på mitt rum nu för att få lite påsk-känsla! 
Nu har jag solat lite och kollat på Supernatural, allt är i sin ordning! Jag har ingen päronsoda i mitt glas längre, ska gå och lösa det nu.

Päronsoda!

Sitter med ett glas päronsoda och mumsar på lite godis. Har precis varit ute och fotat lite, bilderna kommer upp senare! Idag har jag hunnit att städa mitt rum, handlat och bakat så nu har jag satt mig i mitt mysiga rum och ska kolla på någon serie!

Lycka på hög nivå!

Var in igår för att kolla antagningarna till gymnasiet och upptäckte detta! Jag kom in på det gymnasiet som jag har velat gå på hur länge som helst! Åh vad jag är glad, underbara värld! ♥

210411

Jag är såhär glad just nu, det är ju bara 55 dagar kvar till sommarlovet! Klädde på mig för ett litet tag sedan och har bäddat ur min säng, orkar inte göra så mycket mer just nu. Sak göra mig en kopp fitness te och sätta mig ute på trappan om ett litet tag och njuta av solen! Härligt!

Cozy!

Sitter med min lilla sötnos Kezo och myser framför TV:n, eller han ligger mest och kollar på mig. Tihi! Om ett litet tag ska jag äta frukost och sen städa rummet.

Spiral.

Detta var det jag fick med mig hem från stan idag, var inne på Punktshop och kollade på töjningar och då hittade jag och Felicia detta! Perfekta! Jag vill töja men får inte och vill inte heller förstöra mitt öra och äntligen hittade jag fejkade töjningar. Ett tips till er som känner som jag, de finns på Punktshop och kostar runt 40 riksdaler!

4 episodes!

Nu har jag laddat upp med ett glas juice så nu blir det 4 avsnitt av Supernatural!

Jehovas vittnen.

Fick besök av Jehovas vittnen idag innan jag skulle till bussen och fick dessa två häften, ett om vad man ska göra när en nära går bort och en om Jesus. Såklart blev jag lite smått glad eftersom att jag är intresserad av religion och slog direkt upp om varför Jesus dog. I slutet av dessa sidor hittade jag denna text.
WTF?! Vadå evigt liv? Hur fasen ska man kunna få evigt liv bara genom att lära sig om någon som inte finns! Åh vad jag blir irriterad, vi kan inte få evigt liv! DET GÅR INTE OCH DET KOMMER ALDRIG ATT GÅ! Jag förstår mig helt ärligt inte på kristendom ibland. Är det någon som förstår vad de menar med evigt liv, snälla förklara det för mig.

I'm home.

Är hem kommen efter en underbar dag med en underbar flicka i det underbara Stockholm, har gott om kring och pratat i ett antal timmar! Åh vilken lyckad dag! Fast nu har jag otroligt ont i fötterna och tänker inte ställa mig upp på ett tag nu, jag har definitivt gått klart för idag.

I'll stay.

Har precis ätit upp min frukost och sitter och kollar på Models of the runway! Ska hoppa ner i duschen om ett litet tag och vid 1 ska jag möta upp Felicia i Slussen, hoppas bara att det blir lite soligare då! Ska försöka hitta lite nya örhängen idag, är sjukt less på mina jag har nu!

Myshowroom.se?

Åh, funderar på att byta från blogg.se till myshowroom! Börjar ledsna på blogg.se eftersom att det ofta är problem med sidan!

190411

Nu har jag krupit ner i soffan med en filt runt mig efter att ha solat ett litet tag, dock började det blåsa så nu fryser jag. Nu är det Top model som gäller och sen blir det några avsnitt a Supernatural! Wonderful!

Breakfast!

Har hoppat ur träningskläderna och dragit på mig ett par shorts och ett linne istället, så nu sitter jag och äter min frukost som består av yoghurt, sylt och havrefras. Det är typ hur gott som helst!

You left a hole where my heart should be.

Taggar med lite Breaking Benjamin och ska snart dra till gymmet, blev ju inget igår så får ta igen det idag. Sen blir det bara chill ute, det är ju sol idag igen! Happy! Nu ska jag ta och kolla en buss så att jag kommer iväg någon gång!

En fråga.

Röker du?

Svar: Nej, det är min pojkväns packet!

2die4.

Hur underbart vackra är inte dessa skor? Skulle nästan kunna döda någon för att få ett par, åh vad jag önskar att jag hade lite mer pengar!

Muffins med fyllning av äppelmos.

Ingredienser (Ugnstemperatur: 200°C)
125 g margarin eller smör
2 dl socker
2 ägg
1 tsk vanillinsocker
4,5 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1,5 dl grädde eller mjölk
Äppelmos

Gör såhär
Smörj muffinsformar av metall väl, eller ställ veckade pappersformar i en långpanna. Rör matfettet och sockret pösigt. Tillsätt äggen, ett i taget under omrörning. Blanda i vanillinsockret, mjölet och bakpulvret. Rör ner det i äggsmeten omväxlande med vätskan. Häll smeten i formarna och lägg sedan på cirka 1 msk äppelmos på varje. Grädda mitt i ugnen 15-20 minuter.



Recept.

Gjorde den här kategorin på grund av mitt intresse för att baka och kom på iden att jag faktiskt kan lägga ut recept på det jag gör! Hur låter det?

The sun is shining!

Åh underbara dag, ska ut och sola om ett litet tag. Vill få lite färg så att jag inte ser ut som ett spöke längre!

Åh vad underbart!

Vaknade upp av fåglar som sjöng och klarblå himmel! Så nu sitter jag i min säng och är allmänt rastlös! Så vad ska jag göra idag då? Ingenting, förutom att dra till the gym i eftermiddag med mor min.

Baking!

Håller på att baka muffins! Mums!

Så dansar vi till dansmusik igen!

Sitter just nu och pratar med min älskade, saker och ting som jag hoppades skulle lösa sig gjorde tyvärr inte det idag. Så nu är det bara hoppas att de kommande veckorna går snabbare så att jag kan få träffa min pojke snart. ♥
Nu la vi precis på och jag ska ta och hoppa ut till mina föräldrar!

170411

God morgon! Idag är jag på hyfsat bra humör, hoppas på att allt ska bli bättre. Har precis ätit frukost och klätt på mig så nu sitter jag och lyssnar på musik och ska kanske åka med mamma och pappa till Plantagen för att kolla på växter, ska även begrava min underbara Zigge idag.
Nu ska jag borsta mina tandsingar!

Give it to me!

Zingo & maränger.

Sitter och mumsar på detta just nu, så gott. Har precis kollat klart på säsong 3 av Supernatural och säger bara en sak, gud vad den serien är underbar! Ni som inte har sätt den borde verkligen göra det! Ska snart börja kolla på säsong 4, den kommer säkerligen att vara lika underbara som de tidigare! Åh, jag dör lite!

(Ser ni min nya design föresten? Vill bara ha svart och vitt istället för rosa och grått, är faktiskt nöjd!)

Lalala!

Lyssnar på musik och njuter av att det är varmt och soligt ute! Hittade en present till min bror idag så nu slipper jag springa runt efter det hela lovet. Jag ska nog ta och kolla lite på Supernatural så att tiden går lite fortare, Johan kommer hem till sig runt 8 och sen ska han försöka hitta en biljett ner hit. Lycklig!
Nu behöver mitt glas fyllas på med Zingo!

Nu tvättar jag mitt lik för att slippa åka dit.

Vädret idag är lika grått som denna bild så då blir det Forum för att försöka hitta en present till min underbara bror som fyller 20 om en vecka, usch vad han börjar bli stor nu.. Ska även kolla på lite kläder till mig själv också, tihi!

Rex.

150411

Ungefär såhär god var min middag idag, är så grymt mätt och har precis tagit en dusch som var riktigt skön. Nu sitter jag i min mysiga säng och lyssnar på musik från Burlesque, absolut en av världens underbaraste filmer!
Nu ska jag nog ta och kolla på någon film och sen väntar sängen, är verkligen grymt trött och har världens jäkla träningsverk fast blir kanske lite gym imorgon ändå.. Vem vet?

Olivia.

Kom föresten på att jag har namnsdag idag! Mormor ringde och grattade mig nyss, blir lika glad varje gång någon faktiskt tar sig tid och ringer för att gratta mig. ♥

I'm beautiful in my way, because God makes no mistakes.

Jag är grymt glad idag, har haft det underbart och det är underbart väder! Dock gick inte SO-provet så himla bra, men men. Det var i alla fall mitt sista prov i SO den här terminen. Efter skolan drog ju jag och Felicia till Sickla och träffade Mandizz, drog till Sandy's efter hon hade slutat och fikade ett litet tag och kom hem alldeles nyss. Ikväll blir det mys med tacos!

It's friday!

Såhär cool är jag. Har precis klätt på mig, hoppar om kring och är lycklig medan jag lyssnar på Vanessa Falk! Underbar fredag, ska till Sickla med Felicia direkt efter skolan och möta upp en vän jag inte har träffat på väldigt längre och ikväll blir det tacos med familjen och vännar! Kan det bli underbarare?

Avundsjuka?

Det vet jag att ni är!

Trött..

Ungefär såhär trött känner jag mig just nu, har precis vaknat och ska snart ta och göra mig en smoothie! Idag har vi som tur är sovmorgon så jag behöver inte stressa någonting alls, hur skönt är inte det?


130411

Åh fy fasen vad slut jag är efter idrotten. Vill bara lägga mig ner och dö ett litet tag, men det har jag inte tid med jag måste ju skriva på SO:n så att jag har den klar till på fredag. Förutom den extremt jobbiga idrotten med fys och handboll så har jag haft en väldigt bra dag, eller inte. Allt gick bra under nationella, men när väl slöjden hade börjat så gick allt bara åt helvete.

Till lunch blev det såklart påskbord också, hur gott som helst och duktig som jag är drack jag faktiskt vatten istället för påskmust! Imorgon kommer vi säkert ha en mysig dag också. Börjar fem i 9 och ska kolla på skolan talangjakt sen han vi kanske lite svenska och på svenska/engelskan ska vi kolla på The crow. Efter lunch blir det två utav mina favoritämnen, matte och NO.
Nu måste jag fasen ta tag i plugget och sluta sitta och vara tjock!
(Blogg.se är CP som inte vill ladda upp bilderna som jag vill ladda upp, damp.)

Frukost - det viktigast målet på dagen.

Nu har lilla jag varit duktig och fixat mig en smoothie med yoghurt med äpple, banan, kokos, citron och protein med blåbärs smak.
Nu är det bara att tagga nationella, ska sitta och skriva i två timmar. Usch. Efter det är det som tur är bara roliga lektioner, dessutom så har jag slöjd idag! Ska försöka göra klart min underbara kjol som jag har hållit på med ett antal månader.
Efter skolan blir det direkt hem för att plugga SO och skriva på del II som vi får förbereda hemma.

Jag vill inte!

Vad fasen hände med vädret? Vart tog våren vägen? Det var ju så varmt och skönt i helgen och nu blir allt bara jävligt jobbigt. Bajs väder.

Baka baka liten kaka.

Skriver så att fingrarna glöder, har nästan använt mig av det ända A4:at som vi får använda. 526 ord har det blivit hittills, gud vad jag älskar SO. Har bakat mig en kladdkaka också som jag ska ta och mumsa på snart, jag tycker faktiskt att jag kan få äta det eftersom att det är fys och handboll imorgon på idrotten och på torsdag blir det gymmet.

My new jacket.

Åh, min underbara jacka jag hittade i Forum idag. Såg dock att bilden blev väldigt suddig, men det skiter jag i. Fick den för 399 riksdaler på Lindex, åh vad jag är kär!

Piercad!

Såhär cool och fiskig var jag idag! Hade en ganska bra dag, satt och spelade spel nästan hela dagen och efter lunchen åkte jag iväg till Forum. Fick ett nytt hål i örat och jacka med mig hem.
Kolla så fint det blev, fick dock bli ett lite mindre örhänge eftersom att versionen som var lite större var slut. Jag är nöjd ändå. Fick även tillbaka alla nationella prov i svenska idag, fick VG på alla delar! Så glad är jag, kanske kan höja mig den här terminen.
Imorgon är det dags för den sista skriftliga delen i nationella prov i engelska, gud vad skönt det ska bli när alla prov är klara! Nu måste jag sätta igång att plugga lite inför SO-provet på fredag.

110411

Nu ska jag försöka skriva några rader, även om jag inte är på det bästa humöret. Har haft en ganska bra skoldag, i alla fall halva. Tog precis en varm och lång dusch som verkligen behövdes efter en måndag! Morgondagen blir inte så värst jobbig, får tillbaka nationella prov i svenska och sen har jag två lektioner till sen är det lunch och efter det måste jag till UM.
Nästa vecka är det lov, får hoppas att Johan kan komma dit då. Skulle faktiskt vara rätt så trevligt.

Sitter i bilen påväg mot Gävle nu, har mus...

foto0050 (MMS)

Sitter i bilen påväg mot Gävle nu, har musik i öronen och ska börja plugga om en liten stund.

The power of nature.

(Åh vad jag älskar blommor, funderar föresten på att göra en ny design i helgen.)

It's a wonderful life.

Har precis kommit in från att ha fotat några blommor ute på tomten, blev så himla överlycklig när jag var påväg hem och fick syn på alla blommor vid vårt staket! Har precis gjort klart lös och förståelsen i engelska nationella, så grymt underbart att det bara är uppsatsen och det muntliga kvar! Nu ska jag fixa mig lite lunch, duscha, packa och sedan åka bil i ett antal timmar och plugga SO.
Åh vad jag är glad idag känner jag! Fast det är ju klart, min älskling kommer troligen hit om en vecka, jag har bara två prov kvar innan lovet och det är helg!
(Kolla vad fina blommor vi har på våran tomt, kommer flera bilder om i ett inlägg om ett litet tag.)

Come here summer!

Okej, nu ska jag verkligen försöka att ta tag i det här och skriva lite. Har verkligen inte haft någon lust, har bara velat ta det lugnt senaste tiden och försöka koncentrera mig på skolan. Nu är det bara några få prov kvar och sen är jag äntligen klar! Fick även ett brev från Nacka Gymnasium för några dagar sen, linjen jag har sökt in till togs bort så nu har jag bara 2 val kvar. Men det är lugnt, dock vill jag veta om jag kom in eller inte.
Nej, nu tänker jag inte sitta och tänka på gymnasium! Det är ju snart påsklov och bara några veckor efter det är det sommarlov! Sommaren 2011 kommer nog bli den bästa sommaren hittills, längtar som bara den! Tänk, massa varma dagar och bara ligga och schteka! Åh!
Den hr helgen tänkte jag ta och försöka skriva mer eftersom att jag ändå ska till Gävle! Ska faktiskt bli ganska skönt att åka iväg i några dagar, sen så börjar skolan igen och då är det ju ändå bara 5 dagar kvar till påsklovet! Nu blir det Vakna! med the voice och sen ska jag försöka klä på mig!

040411

Helt ärligt så orkar jag verkligen inte skriva någonting, är grymt trött och behöver plugga fast det orkar jag inte. Denna vecka kommer att bestå av plugg och träning, nästa vecka blir det plugg och träning där med ska även hitta på någonting med mina gamla vänner som jag inte umgåtts med på hur länge som helst.
Nu väntar duschen och sen blir det te!

Black swan.

Sitter och tuggar på en kokostopp med yoghurt, hur gott som helst! Kom hem från gymmet för ett tag sen, var inte där länge alls. Var så sjukt otaggad när det regnade och var kallt, efter det drog jag istället till Willy's och köpte frystorkade jordgubbar med yoghurt och kokostoppar med yoghurt.
Skolan idag var lugn, hade elevens val då vi mest satt och prata och efter det hade vi lite drama och fick sluta kvart i 12. Nu håller jag på att ladda ner Black swan som jag hade tänkt att kolla på lite senare, nu blir det duschen!

Första April..

Nu har lilla jag fixat klart mig och ska klä på mig om ett litet tag, är inte särskilt stressad idag eftersom att jag börja tjugo i 9. Idag har vi elevens val och sen ska vi planera våran klassresa, efter skolan drar jag direkt till gymmet för att köra mage och rygg! Tagga! Åh, det är så underbart att det är fredag.. Och första April..
Test