Humanity.

Det här fick jag med mig hem från Forum, är grymt nöjd!

Orange.

Har precis ätit frukost och kollat upp en buss till Orminge. Så nu måste jag gå och byta om och packa ner saker i min väska, plus att jag måste fixa iPoden!

I love when it's all too much.

Nu har jag äntligen duschat, så nu är morgonrocken på och om en liten stund blir det Supernatural. Har haft en grymt mysig födelsedag, fast nu är det 1 år kvar till nästa vilket är lite surt. Men men, imorgon blir det av till gymmet runt 9-10 och efter det till Forum för att spendera lite av pengarna jag fick idag. Vid 5 så ska jag vara i Sickla för synundersökning så att jag kan skicka in mina papper och börja övningsköra.

Gifts.

Det här är det jag fick av min underbara släkt! Fick en egen rosa shaker av Tim och Jessica, proteniet och berlocken var också från dem. Av farmor och farfar fick jag en duschkräm som luktar hur gott som helst, fick ett halsband som min mormor och morfar har gjort. Älskar alla pärlor på det, så himla fint! Av Jocke fick jag en foto guide med sjukt mycket bra tips! Sen fick jag ju pengar också, 2000! Så jag är nöjd och imorgon bär det av till Forum, har ju ett presentkort på MQ också!

Sweet 16.

Idag blir lilla jag 16 och började dagen med att göra American pancakes. Nu sitter jag bara i soffan och kollar på Made, väntar på att släkten ska komma. Ha en bra dag!

I saw an angel become the devil.

Har precis fixat klart min "tavla", lyssnar på musik och ska snart sätta mig och skriva klart min text till engelskan som ska vara inne på måndag. Idag har jag varit och handlat med mamma och pappa, sen har jag pluggat lite matte mer än så har inte hänt. Ska hjälpa mamma att baka sen eftersom att släkten kommer förbi imorgon. Uppdaterar mer senare när jag har pluggar klart.

Sevenweeks.

Då var jag äntligen hemma från gymmet, var inte alls taggad på att träna men kände mig tvungen eftersom jag inte tränat på nästan 2 veckor. Så nu måste jag ta tag i träningen igen, kan ju inte ligga hemma och slöa hela tiden. Måste snart springa och hämta någonting att dricka, imorgon har jag föresten inte druckit cola på 7 veckor! Är inte det lite smått bra? Nu ska jag hämta dricka och sen försöka plugga lite och ladda ner musik.

No, no, no you know it will always just be me.

Panic! At the disco - Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off


All time low - Poppin' champagne


Alesana - Endings without stories

My brand new Nikes made me do it.

Jag är cool idag. Sitter ensam i min säng och lyssnar på One morning left, underbart. Väntar på att min kladdkaka ska bli klar, sen väntar duschen. Imorgon är det äntligen fredag och 2 veckor lov för mig. Galet skönt kommer det att bli, fast måste plugga ändå. Slänger kanske in ett inlägg eller två lite senare!

My room.

Före:
Efter:

Är grymt nöjd, dock så måste vi sätta upp ett draperi igen fast den här gången är de mörklila och inte orange. Sen så ska det upp 2 krokar också så att jag har någonstans att hänga min morgonrock och min skolväska!

Just put your paws up.

Sitter och äter på kladdkakan jag bakade igår och sitter och kollar på TV. Fick sluta tidigare idag på grund av att våran idrottslärare är sjuk så vi fick gå hem istället. Om ett litet tag så ska vi åka till IKEA och köpa en säng till mig. Nu har jag ingenting mer att plugga på ett tag!

Körkort.

(Nu är jag äger till dessa bäcker, happy? Yes!)
Hade inte tid att uppdatera igår, har inte det idag heller men slänger in ett inlägg ändå. Igår när jag väl hade kommit hem från skolan så kom mamma hem och vi åkte iväg på körkorts kurs och kom inte hem förens halv 10 vilket var lite surt eftersom att jag har SO-prov imorgon. Idag har jag haft en ganska lugn dag i skolan och såklart var bussen extremt försenad så jag höll på att frysa ihjäl, men nu står jag i köket och ska baka en kladdkaka! Uppdaterar mer imorgon när jag inte har några fler prov kvar!

The dreams in which I'm dying are the best I've ever had.

Mitt rum just nu, inte det mysigaste. Dock kommer det vara mycket mysigare och snyggare om några dagar då vi har fått hem min nya säng och kan möblera om lite i alla fall. Sitter i alla fall i min säng och lyssnar på musik, har inte gjort så mycket idag. Har pluggat samhälls ekonomi, vad smart jag låter när jag skriver samhälls ekonomi istället för SO. Haha! Har spelat kort med min underbara familj också, jag vann nästan. Kvällen kommer att spenderas exakt som alla andra i Sveriges, i soffan framför Solsidan.

IKEA.

Idag blir det då IKEA för att kolla på en nya säng som vi ska hämta på onsdag. Ska bli så himla skönt med en ny och större säng, har haft den jag har nu i ganska många år och det är lite trångt att sova 2 i en 90 säng. Uppdaterar lite senare idag när vi har kommit hem!

All around me are familiar faces.

Kalle Ninja - Disco squid


Donnie Darko - Mad world

190211

God mogon. Idag har jag äntligen fått tillbaka min röst, nästan hela i alla fall. Sitter i min säng nu, det är sol ute och snart kommer mamma hem med frallor. Underbart! Idag måste jag försöka plugga SO eftersom att jag har prov på onsdag och jag fattar ingenting så jag ska ta och läsa lite snart. Ha en underbar dag!

I find it kind of funny.

Då sätter vi igång med bloggandet då. Har inte haft någon ork nu när jag har varit sjuk, men nu börjar jag äntligen bli frisk. Tummen upp för det! Senaste dagarna har jag inte gjort någonting, har legat i soffan och typ sovit största del av tiden. Idag kommer min dag att bestå av plugg, har nog hamnat lite efter i skolan eftersom att jag inte varit där på hela veckan. Usch. Nu ska jag ta och klä på mig!

Down with the sickness.

Såhär fräsch är jag idag. Är förkyld och hosta konstant, jag hatar att vara sjuk. Idag har jag bara sprungit mellan vardagsrummet och badrummet hela morgonen för att snyta mig. Blir troligtvis hemma imorgon också, usch.

Outside my window.

Såhär fint var det utanför mitt fönster imorse, men nu är det kolsvart så jag ska lägga mig och kolla på 127 timmar. Tänker inte göra någonting idag. Jo, en sak. Vila. Mår så jäklans dåligt just nu, vill bara krypa ner under täcket och vakna när det har blivit vår. Hatar att vara sjuk. Så inte särskilt taggad på de 2 kommande veckorna nu innan lovet. Dock har jag inte så mycket den här veckan, men nästa. SO-prov, IKEA, körkortskurs, födelsedag och så måste jag börja packa också. Åker ju till min älskling 3 mars, det kommer bli så grymt mysigt. Nu ska jag kolla på film. Ha en mysig lördag!

Friskis&Svettis.

Snart åker jag och min älskade mor till Friskis&Svettis för gym och dans. Kul ska det bli.

07:51


God morgon.
Inatt har jag sovit så himla dåligt, jag drömde massor med mardrömmar och när jag väl vaknade av dem så trodde jag att det hade hänt på riktigt. Sen så vaknade jag vid 2-3 tiden inatt och trodde att det var morgon och sen kunde jag knappt somna om. Sen så skulle såklart Kezo försöka hoppa upp till gallret i taket för att gnaga och såklart lyckas han. Men nu äntligen börjar solen börjar att gå upp, nu ska jag ta och bädda min säng och gå ut i vardagsrummet och kolla på TV. Nice.

Sweet dreams.

Kollar på Den 13:de krigaren och håller på att somna. Så det här blir dagens sista inlägg. Imorgon blir det gymmet plus lite dans också, det behövs. Sov så gott allihopa!

20 days left.

Äter choklad, dricker Schweppes och kollar på Family guy. Kvällen kommer att spenderas framför TV:n och bara ha det allmänt mysigt. Usch, nu börjar det bli riktigt kallt här inne så ska nog ta och krypa ner under täcket. Hoppas bara att jag inte somnar.

Is it a dream or a memory?

Såhär mår jag ungefär just nu, är glad fast trött och hungrig. Tacos till middag idag. Happy! Just nu sitter jag och lyssnar på Slipknot. Kärlek. Snart måste jag slå på TV:n och kolla om det är någonting bra på 6:an, har suttit framför datorn alldeles för länge nu. Inte OK.

My life would suck without you.

Loathing self-assassination.

Här sitter då lilla jag och försöker plugga. Det går ju inte så bra just nu, får lite smått damp på en fråga som jag inte hittar svaret på någonstans. Tycker lite synd om mig själv. Tog en lång varm dusch för ett litet tag sen, det behövdes verkligen i det här kalla vädret. Nu ska jag fixa en kopp O'boy och sen blir det plugg.

Utanför min dörr.

Såhär ser det då ut när man öppnar dörren. Det var iskallt också. Har pratat med min mamma, hon tyckte att jag skulle vara hemma. Så skönt med en dag extra ledigt, det behövs verkligen. Nu tänker jag bara sätta mig i soffan och ha det mysigt. Härligt!

SL.

Blir så irriterad ibland. Idag var jag i alla fall taggad på skolan, men såklart så har SL ställt in alla bussar på grund av all snö. Åh vad sur jag blir! Så idag blir det bara att stanna hemma då. Suck.

Naturkunskap.

Kom precis hem. Det är snöstorm här så det blir ingen träning idag eftersom att busshållplatsen i Sarvträsk inte har någon kur och jag orkar inte stå ute och frysa. Så idag blir det bara att plugga NO. Skönt.

Mistakes are waiting.

Good morning. Sitter och knaprar på ett äpple och taggar inför nationella i 2 timmar och 40 minuter. Usch. Borde äta en ordentlig frukost, men det orkar jag inte. Fast jag har faktiskt en flaska Schweppes att dricka av. Ska gå till bussen om typ 40 minuter så behöver inte stressa.

Lonely.

The lonely island ft. T-Pain - I'm on a boat


The lonely island - Like a boss


The lonely island ft. Akon - I just had sex


The lonely island - Jizz in my pants

090211

Bjuder på en lite gullig bild på min goseboll Kezo. Nu sitter jag bara och kollar lite smått TV och ska snart hoppa ner i duschen, känner mig ju inte så fräsch efter att ha kört styrka och kondition på idrotten idag. Började med samhällsekonomi också, inte kul säger jag bara. Imorgon är det nationella i svenska igen, uppsats i 160 minuter. Inte särskilt taggad på det i alla fall. Fast nu måste jag verkligen duscha.

Just like everybody else.

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med

2a bilden: En bild på dig själv

3e bilden: en bild på någon i din familj

4e bilden: en bild på en konstig tid i ditt liv

5e bilden: en gammal bild på dig själv

6e bilden: en bild på dig och vän du inte varit med på länge

7e bilden: en bild du aldrig lagt upp

8e bilden: En person du saknar

9e bilden: en person i din släkt

10e bilden: någon du tycker är väldigt snäll

11e bilden: Någon du kan berätta allt för

12e biden: en bild på din vardag

13e bilden: du och någon klasskompis

14e bilden: en bild som påminner om gamla tider

15e bilden: en person du vill vara med

17e bilden: en ful bild på dig

18e bilden: en person som är snygg

19e bilden: en bild på dina närmaste

20e bilden: en person som alltid ställer upp för dig

21e bilden: en bild på en tid du saknar

22e bilden: en bild från i somras

23e bilden: en bild som gör dig glad

24e bilden: någon/några du alltid har roligt med

25e bilden: en tokig bild

26e bilden: en bild du alltid skrattar åt

27e bilden: Den nyaste bilden på dig

28e bilden: En depp bild

29e bilden: en bild från en rolig tid i ditt liv

30e bilden: en bild som får dig tänka på ett speciellt minne


Eftersom att jag gillar att fota så tyckte jag att den här listan passade mig ganska bra.

Don't look back, you can never look back.

Jag är trött. Sitter och lyssnar på någon låt som jag har på min spellista, men jag har aldrig hört den. Konsigt. Snart ska jag ta och fixa frukost, börjar kvart i 9 med musik idag. Kärlek till onsdagar. Nej, nu börjar jag bli hungrig. Slänger kanske in ett inlägg när jag kommer till skolan om jag har tid!

I fixed it.

Frank Turner - Photosynthesis


Danko Jones - Had enough


Von Benzo - Bad father bad son


Volbeat - Heaven nor hell

I don't understand what happened to our love.

Kom hem från Friskis och Svettis för ett litet tag sen så nu sitter jag och lyssnar på Hide the knives och ska snart kolla runt hur man lägger upp musik på bloggen. Fast först det viktigaste, hämta min Ben&Jerry som mamma köpte åt mig igår. Baked Alaska in my ♥!

Converse.

Ska skaffa mig ett par till Converse till våren, vet dock inte bara vilken färg. Jag vet bara att jag vill ha vita eller svart original. Vad tycker ni är snyggast?

ASL.

Har precis kommit in och står just nu i köket och försöker hitta på någonting att äta innan jag åker iväg och tränar. Blir tyvärr inget gym idag eftersom att jag var sjuk igår så bara dans idag. Har faktiskt inte så mycket att säga just nu, skolan var bra, har ingenting att plugga så jag tar det bara lungt och njuter.
Föresten, är det någon som vet hur man lägger in musik i inlägg? Det fungerade förut, men det har blivit någonting konstigt med Youtube så det fungerar inte längre.

The carpal tunnel of love.

God morgon. Idag blir det så skola eftersom att vi har nationella-prov i svenska nu på morgonen, mår dock inte så bra fast vill inte missa provet. Nu ska jag ta och fixa mig lite frukost.

Supernatural.

Såhär cool är jag just nu. Har precis tagit en varm dusch och smort in mig. Mysigt. Nu ligger jag och kollar på Scrubs och efter det ska jag kolla klart på Supernatural. Slänger in några av mina favorit låtar senare ikväll.

iWant.

Måste seriöst ha det här till våren. Äkta kärlek!

New.

Valde att ta bort alla gamla inlägg och göra en ny design idag. Här faktiskt ganska nöjd, kanske fixar headern lite senare om jag kommer på något bra. Ska försöka uppdatera lite bättre nu.

 

Vad tycks om den nya designen föresten?

Test